Nieuwe huisstijl

De vogels zitten voor altijd in mijn hart.

De flamingo heeft een hele mooie kleur die staat voor de mala hebben en dragen en gebruiken – namelijk zelfzorg – .

De flamingo leeft in groep en is een trekvogel in warmere landen en verwarmen doet een mala en andere edelstenen juwelen van Ka Sry.

De flamingo danst heel mooi in groep en staat heel sterk in evenwicht.

De flamingo is een prachtig totem en krachtdier.

Ik heb voor deze foto van de flamingo gekozen omdat hij/zij de rusthouding heeft van ‘mediteren’ en is toch alert voor wat er gebeurd tijdens het rusten – mediteren – .

Daar zit ook mijn visie en missie in…

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Esther Cuyvers 1973 LIEFDE is mijn ‘levenswoord’ waaruit ik inspiratie haal. INSPIRATIE om vele levensherinneringen, gebeurtenissen en DENKBEELDEN te kunnen verbeelden. In het geschreven woord, in gekleurde verfstrepen, in creatief denken. GEVOELlig is mijn eigenheid. geLEZEN is een drang GENIETEN mijn doel in mijn leven met mijn gezin Moeder van een pittig kei lief en wonderlijke jonge heer, vrouw van een lieve echtgenoot. Baasje van een westie en een stel katten. Schrijver van - niets dat alles is - .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: