Ka Sry – hoe en wat?

https://www.facebook.com/KaSrymalamakerij/videos/2774592769472754

KA – rechts – een oude sjamaan met heel wat oude kennis van de aarde en de rituelen.

Met Ka heb ik altijd al contact gehad, van kleins af en is heel bekend voor mij en wij voor elkaar.

Hij is er altijd en is mijn gids.

Sry – links – mijn kleuren god van het koude noorden met het noorderlicht in zijn ogen en in zijn boodschappen.

Sry is heel bescheiden aanwezig. ik moet met hem communiceren als ik al bezig ben met iets te creëren.

dan kan hij bijna zonder ‘woorden’ mijn handen vastnemen en de kleuren juist nemen zodat ik ze ga rijgen op zijn ‘advies en gevoeligheid’.

dat is Sry.

Samen zijn ze KA SRY en ik ben ze heel dankbaar…

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Esther Cuyvers 1973 Ergens in het midden van het leven, het leven beleven vanuit hart en ziel. Als mala maker kunstenaar, als intuïtieve schrijver als psycho- educatieve ontwerper. Mijn levensmotto = LEEF ! Met alle schoonheid vanuit uw hart en ziel. Mama van een prachtige pittige zoon, baasje van een poes en een westie kwestie. Vrouw van een echtgenoot. De natuur is mijn belangrijkste voedingsbodem. Creëren is mijn natuur als gediplomeerd kunstenaar. Zelfkennis en universele bewustwording is mijn levensschool. Vrijheid is een must.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: