Vlog/webinar/fb live – 28/01/2021

Vlog – webinar in de vuurmaan.

Thema – wat is een mala bij Ka Sry.

Neem je tijd en de YouTube versie komt er volgende week aan!

Via deze link https://www.facebook.com/KaSrymalamakerij/videos/802931220261159 kan je mijn uiteenzetting – mijn eerste – dus bij de volgende haal ik er de ‘foutjes’ uit – en ga ik weer twee camera’s gebruiken maar twee in de zelfde richting! (knipoog).

https://www.facebook.com/KaSrymalamakerij/videos/802931220261159

Volgende vlog gaat over de details van een mala.

Gaat door op de volgende volle maan 27 februari.

Meer over mijn YouTube kanaal via deze link – https://www.youtube.com/channel/UCEuWsiOekHaPufH3tzR3cRg

11 februari op nieuwe maan krijg je van mij een blog, een vlog of een thema mala of juweel in de kijker…

Tot dan!

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Esther Cuyvers 1973 Ergens in het midden van het leven, het leven beleven vanuit hart en ziel. Als mala maker kunstenaar, als intuïtieve schrijver als psycho- educatieve ontwerper. Mijn levensmotto = LEEF ! Met alle schoonheid vanuit uw hart en ziel. Mama van een prachtige pittige zoon, baasje van een poes en een westie kwestie. Vrouw van een echtgenoot. De natuur is mijn belangrijkste voedingsbodem. Creëren is mijn natuur als gediplomeerd kunstenaar. Zelfkennis en universele bewustwording is mijn levensschool. Vrijheid is een must.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: