Wil je iets van Ka Sry? Trek aan mijn vel!

we zijn terug van de kraanvogeltrek.

top weekend gehad.

zo dicht bij de natuur leven, dat is mijn leven! ik heb de afgelopen dagen nog eens mogen ervaren hoe erg hard ik de puurheid van de natuur nodig heb. ik heb het al gezegd, ik zit in een transformatie perioden die op een ander niveau zich aan het afspelen is. dàt vraagt tijd, en die tijd ga ik ten volle beleven! 😇🥰

om eerlijk te zijn, ik ben nu nog maar net een paar dagen na elkaar helemaal pijnvrij!

dus het is fragiel maar wel sterk!

ik ga hier nog minder mijn ‘best’ doen aan randacties – al heb ik wel de kennis en ben ik aan het studeren om me nog sterker in te bedden in de materie – ik ga hier alleen maar doen wat ik graag doe. deze week is het verder knopen, maar vooral opruimen en poetsen, om de lente in huis te brengen! dus met andere woorden, zit je te wachten tot ik weer eens iets voorstel?

dàt moet je niet doen!

wil je iets van Ka Sry?

TREK DAN AAN MIJN VEL, en dan spreken we af en maken we iets op maat!

dàt zal de nieuwe maatstaf worden.

trouwens ter info – ja ik coach nog mensen, maar je moet er een zeer goede gefundeerde uitleg voor hebben als je door mij wil gecoacht worden!

mijn specialiteit is – levenskracht – autisme – en zijnsbewustwording .

Dus heb je me nodig! bel me, mail me en trek aan mijn vel.

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Esther Cuyvers 1973 Ergens in het midden van het leven, het leven beleven vanuit hart en ziel. Als mala maker kunstenaar, als intuïtieve schrijver als psycho- educatieve ontwerper. Mijn levensmotto = LEEF ! Met alle schoonheid vanuit uw hart en ziel. Mama van een prachtige pittige zoon, baasje van een poes en een westie kwestie. Vrouw van een echtgenoot. De natuur is mijn belangrijkste voedingsbodem. Creëren is mijn natuur als gediplomeerd kunstenaar. Zelfkennis en universele bewustwording is mijn levensschool. Vrijheid is een must.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: