Ka Sry Fancy

Ka Sry zag en wist dat het goed was.


Ik zag in een prachtig winkeltje in Damme prachtige glasparels van Tibet.
Ik zag prachtige houten parels van een bijzondere houtsoort
Ik zag mooie gebloemde parels van kunststof.
Ik zag prachtige zomerkleuren in een virtuele modeshow
&
dacht;
laat ik ook dàt doen!
Fancy Ka Sry – samen met edelstenen of net niet…

Op supermaan in boogschutter 26 mei 2021 begin ik eraan voor vrouwen, mannen en iedereen die zich een Ka Sry juweel cadeau wenst te doen.

Ka Sry krijgt een verlengde omdat het zo fijn is om met kralen en edelstenen parels bezig te zijn…

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Esther Cuyvers 1973 Ergens in het midden van het leven, het leven beleven vanuit hart en ziel. Als mala maker kunstenaar, als intuïtieve schrijver als psycho- educatieve ontwerper. Mijn levensmotto = LEEF ! Met alle schoonheid vanuit uw hart en ziel. Mama van een prachtige pittige zoon, baasje van een poes en een westie kwestie. Vrouw van een echtgenoot. De natuur is mijn belangrijkste voedingsbodem. Creëren is mijn natuur als gediplomeerd kunstenaar. Zelfkennis en universele bewustwording is mijn levensschool. Vrijheid is een must.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: