Open KA SRY atelier

lieve mensen,

toen ik gisteren nog hard aan het werken was om mijn atelier qua decoratie aan te passen zodat het voor mijn cliënten – passanten – en coacheés duidelijk zou zijn wat ik doe, dacht ik – dit is geen winkel – dit is echt mijn atelier !😇

ik wil super graag mijn atelier open stellen en je kan dan inderdaad ook iets komen kopen, dàt is zo!

maar nee ik ben geen winkel!

dàt is mijn intentie niet!

ik ben een gespecialiseerde – vanuit de tarot archetypische Merlijn – mentor – Crone = wijze vrouw – een heremiet – die vanuit edelstenen op maat en vraag een juweel gaat maken voor u.dat is mijn wijsheid die ik verworven heb door ervaring in de eerste plaats!

ik heb de kennis door trainingen, dàt is in mijn atelier te zien en te voelen – waarschijnlijk ook! – ik wil het graag met je delen!

dàt is ook een intentie van mij – een drijfveer eigenlijk – als mentor, en daarom ga ik geen winkel openen maar wel mijn atelier

!https://www.facebook.com/events/141244898021854/?ref=newsfeed

Waarom?

omdat dààr mijn ‘schoonheid’ in zit naar buiten toe!

&

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Esther Cuyvers 1973 Ergens in het midden van het leven, het leven beleven vanuit hart en ziel. Als mala maker kunstenaar, als intuïtieve schrijver als psycho- educatieve ontwerper. Mijn levensmotto = LEEF ! Met alle schoonheid vanuit uw hart en ziel. Mama van een prachtige pittige zoon, baasje van een poes en een westie kwestie. Vrouw van een echtgenoot. De natuur is mijn belangrijkste voedingsbodem. Creëren is mijn natuur als gediplomeerd kunstenaar. Zelfkennis en universele bewustwording is mijn levensschool. Vrijheid is een must.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: