Light Body

Light Body

Als mala maker ben ik zeer vertrouwd met Light Body.

Ik ga daarvoor naar mijn healer, Herminne.

Ik ga daar al even op aanraden van mijn vriendin Peggy…

Wat we daar doen?

Energetisch helen.

op alle vlak, in meditatie, in transformerende processen in transcendentie en transcendente beelden taal …

Dus ja, als vrouw als mama, als coach/malamaker doe ik dit op heel regelmatige basis.

Dat is leven en het leven beleven natuurlijk!

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Esther Cuyvers 1973 Ergens in het midden van het leven, het leven beleven vanuit hart en ziel. Als mala maker kunstenaar, als intuïtieve schrijver als psycho- educatieve ontwerper. Mijn levensmotto = LEEF ! Met alle schoonheid vanuit uw hart en ziel. Mama van een prachtige pittige zoon, baasje van een poes en een westie kwestie. Vrouw van een echtgenoot. De natuur is mijn belangrijkste voedingsbodem. Creëren is mijn natuur als gediplomeerd kunstenaar. Zelfkennis en universele bewustwording is mijn levensschool. Vrijheid is een must.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: