Coaching en training

De energie die voel geef ik door in kleuren, geuren, beelden en edelstenen.

Esther benoemt wat nodig is en geeft mij de handvaten o.a door mijn mala, die nodig zijn om me in mijn job als coach verder op weg te zetten in een andere dementie.

Danielle Goosens – Coach

Door de wandelingen over autisme bij kinderen en volwassenen zijn wij veel te weten gekomen over autisme. Dàt helpt ons beter om ons kind beter te begrijpen en onszelf te herkennen in wat we doen als mama voor een kind met autisme. Wat absoluut een meerwaarde is binnen ons gezin als daarbuiten.

Shrifa vriendin van Fatiha mama van een prachtig bijzonder kind.

De waarde van een talent is van belang. Het talent gebruiken voor mijn cliënten vraagt vakkennis. Die vakkennis, die kunde en mijn talent is mijn waarde.

Coaching

Als coach ben ik eerder een – langere procesmatige – diepte psychologie, autisme coach en spirituele coach. Ik ben een coach die gewoon is om de zaken te benoemen die er benoemd moeten worden. Als coach ga ik aan de slag met de edelstenen en mijn modellen die altijd in de diepte werken. Mijn coaching trajecten duren een aantal maanden achter elkaar en zijn per stuk te betalen aan een begin tarief van 50€/uur/uur en half.

Mala maker en medium

Mala’s maken en coaching hangen samen. Een mala op maat is een coaching traject – kort of lang – naargelang de hulpvraag.

Bij elke mala hoort een channelingsperiode. Het voelen en de gevoelde informatie doorgeven maakt dat ik op ga treden als vertaler.

Dàt maakt een mala uniek. Een mala proces is een uniek proces.

De mala maken begint als basisprijs van 125€/mala/coaching/channeling. De prijs van een heel traject is in delen op te splitsen of in zijn geheel te bestellen en te betalen.

Basis prijs is de stenen, de werkuren en de mediamieke vertaling.

Voorschotten dienen betaald te worden vanaf de steenkeuze bevestigd zijn door de aanvrager.

Mediamieke diensten en trainingen.

Mediamieke diensten houden in dat ik mijn talent en kennis en de vertaling van de boodschappen ten diensten stel aan U. Prijs per uur is mijn basis prijs per uur.

Er gaat zeker gebruik gemaakt worden van edelstenen en aanverwante producten. Deze worden in de prijs ingerekend.

Trainingen die worden gegeven zijn ook langere trainingen die als doelstelling hebben inzicht verkrijgen en uitzicht bieden. We werken met onderwerpen die zowel spiritueel gericht zijn als in de diepte psychologische onderwerpen.

Steeds gecombineerd met de onderwerpen waarmee in al meer dan 20 jaar mee bezig ben.

Mijn specialisatie is;

  • levenskracht & intuïtie
  • creativiteit & talent ontplooien
  • inzicht en uitzicht
  • praktisch gericht inzetbaar


De grootste uitdaging van de mens is de integratie van geest en materie. De geest (vuur/lucht) wil opstijgen, weg uit de materie. De materie (aarde/water) van haar kant is neerwaarts gericht. De transformatie van de energie gebeurt in dat spanningsveld.

Marion Woodman, Jungiaanse therapeute en auteur


Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.

%d bloggers liken dit: