Nieuwe maan 12/04/2021

Het is nieuwe maan geweest deze morgen!🌑

De eimaan.

Ik volg nu al meer dan een jaar een schitterende vrouw die hierover prachtige boeken heeft geschreven – ja heerlijke boeken die verder kijken dan de maan alleen – en nu gebruik ik ook al een paar maanden – ongeveer een half jaar ofzo – de maanstanden om mijn agenda te plannen en om mijn innerlijk proces rijk te houden.

Leren is weten, doen is wijsheid – las ik in één van haar boeken bijna 3 jaar geleden.

&

Dàt is het natuurlijk!

Zoals jullie die volgen wel weten, ik open mijn praktijk op 26 mei – ook volgens een bijzondere maanstand – en ik ben heel stevig – à la Marie Kondo stijl – aan het opruimen, weggeven en ja soms ook weggooien.

Zuivering van huis en zeker zuivering van mijn innerlijk ‘verleden’, om een goede balans weer op te kunnen bouwen!

Wel ik heb er vandaag de kans toe. Binnen een uurtje heb ik een mala bespreking met een bijzonder zachte coach 🥰

Ik kijk daar alvast naar uit!

Deze mala gaat de eerste zijn die in mijn nieuwe praktijkruimte/atelier gemaakt gaat worden!

Ja, het is zo, de eimaan staat in het teken van vernieuwing en dat kan je hier echt letterlijk nemen.

Mijn hart spreekt in mala’s

&

You…

Wat doe ik!

Wat ga jij juist doen?

🧐

Ik kreeg die vraag gisteren achter de schermen van iemand die mijn post had gelezen via instagram.

😘

Een zeer dankbare vraag waar ik kort zal op antwoorden.

⭐️ ik maak juwelen met edelstenen en mala’s

⭐️ ik ben al jaren (Jungiaans geïnspireerd) coach en ga dat verder doen als energetische coach en life coach

⭐️ ik werk met tarot kaarten – ik leg tarot kaarten –

⭐️ ik ben een trainer in de EEF&B methode = Emotionele Energetische Flexibiliteit Bewustwording /Behendigheid

⭐️ ik ben mentor in spiritueel bewustzijnDàt is wat ik ga doen.

Waarvoor kan je bij mij terecht vanaf 26 mei?

❤️ bij Ka Sry Fancy handgemaakte pareljuwelen met edelstenen

🧡 bij Ka Sry malamakerij op maat gemaakte energetische mala uit edelstenen

💛 vragen en training over spiritualiteit en bewustwording

💚 life coaching door symbolen in de EEF&B methodiek/model

💙 bij vragen en educatie over autisme – Asperger –

💜 Tarot kaarten legging

🖤 Ka Sry fancy webshop https://www.kasryfancy.be/

Op 26 mei gaat mijn praktijk open!

Maak NU een afspraak via mail esthercuyvers1@outlook.be voor een kennismaking

Tot dan!

Nieuw nieuws!

Vanaf 26 mei is Ka Sry ook beschikbaar voor een tarot legging.

Onderdeel van mijn training die een jaar duurt.

DUS;

Wie wil een edelstenen legging en een tarot legging kan NU inschrijven aan een ACTIE prijs voor 40€/uur voor een legging & een edelstenen coaching/mala…

🙏

Spannend

Legging voor mezelf – op werkvlak – binnen de 3 maanden

Laat ik je heel even uitleggen hoe ik kom bij de tarot kaarten.

Eerlijk ik kom ze al bijna 20 jaar in mijn leven – tegen – . Gewoon – ze komen even piepen en dan zijn ze weer verdwenen.

Verder is er niets.

Het zaadje is geplant al veel veel vroeger, toen ik als tiener in aanraking kwam met de archetypes in ieder van ons en vooral de archetypes die in mij zitten en die ik inzet of niet inzet en die dus ook sterker werden en evenwichtiger werden.

Dàt ben ik gewoon om onder handen te nemen, de archetypes die in mij maar ook in de andere zitten. Dàt kan ik goed analyseren.

Dàt gebruik in ook in mijn werk als coach en vooral in mijn werk als ontwerper van subjectieve ontdek en communicatie methodes en modellen in de psycho educatie en zelfbewustwording.

Goed dit is voor vele nog iets té onduidelijk volgens mij.

Kort en bondig gezegd;

 • ik ben een kunstenaar
 • ik ben gewoon om met beelden te spreken
 • ik ben gewoon om gepast met kleuren te werken
 • ik heb een sensitieve eigenheid – helder voelend en medium –
 • ik hou enorm van subjectieve communicatie en kan dit ook vertalen – bloos bloos bloos –
 • ik ben gewoon om in het Jungiaanse – diepte psychologie van Carl Gustaaf Jung – rond te lopen en te beleven.
 • ik wenste al een paar jaar aan de tarot te beginnen maar ging eerst even proeven bij de andere wijze – de zigeuner kaarten – TOT NU…

Nu is de tijd rijp!

Ik heb me eerst verdiept voor ik hier aan begon in de mythologie van de Egyptische Isis – Horus – en de Farao’s en alles wat er in en om is…Ook de universele vormen – levenswiel de chakra’s, de flowers – kortom – de heilige geometrie –

En zoals je weet, intuïtie en afterlife staan hierin allemaal centraal.

Mijn werkmiddel is trilling van de edelstenen, intuïtie en universele energie en communicatie.

Dàt is voor mij de cirkel die rond is in mijn leven.

Dé tarot is een sleutel die ik kan inzetten om mensen – en vooral mezelf – te verbinden met hun essentie in het leven van het moment.

Daarom de tarot in mijn Ka Sry aanbod.

ik vertelde wat ik doe…

Ongeveer een uur geleden vertelde ik tegen iemand wat ik zoal allemaal deed.

ze vroegen – wat doe jij?

ik antwoorde dat ik veel bezig ben met mala’s maken en alles waarvoor een mala dient te onderzoeken en te bestuderen

Ik liet ze mijn bijzondere mala zien en nog ééntje die ik nu elke dag draag aan mijn linker pols.

ze zeiden bijna in koor – aha lange kettingen maken... 😃😜ja inderdaad zo ziet het eruit!

ik lachte en zei – ja zo iets ongeveer – ze keken op van mijn reactie en meteen het antwoord – is het dat dan niet?! 😏– nee – zei ik, en ik legde in het heel kort uit wat een mala is en waarom ik met edelstenen werk.- hoe weet je dat dan?! vroegen ze ja dat is een goede vraag!

lezen, beleven, herleven en weer opnieuw beleven…maar altijd heel bewust ermee bezig zijn…of !!!

het is misschien we zo dat het gewoon kennis is die ik heb meegekregen van vroeger en vroeger en vroeger…

maar dàt weet ik niet helemaal zeker, al is het wel duidelijker en duidelijker aan het worden.

& toch…

zo vertelde ik vorige vrijdag bij mijn healer dat ik sinds ik 3 dagen in windkracht 5 tot 8 ben gaan wandelen op het strand, dat ik – minder geaard was – dan 14 dagen voordien…

ze zei – dat je je daar bewust van bent !?

– ik zei JA zeker, het komt zeer waarschijnlijk ook door mijn nieuwe mala die ik voor mezelf heb gemaakt! 😏

ze keek verbaasd naar me en wachtte op mijn verhaal.

ik ging verder met – ja, het is ongeveer hetzelfde als een paar maanden geleden, toen maakte ik ook een mala – de parels op linkerhand gevoel gekozen – en die mala heb ik in het begin af gedaan, weer aan gedaan, weer even moeten laten liggen en weer aan gedaan weer af gedaan en toen IK klaar was kon ik heb niet meer missen.

toen ik uiteindelijk ging opzoeken welke stenen ik had gekozen bleken de stenen zeer goed aardend en genezend helder inzicht te geven, net wat ik nodig had, maar het duurde wel 3 maanden voor ik hem altijd kon dragen!

ze keek en ze zei – had je die bij toen je bij mij bent gekomen?! – ja idd 😘 toen had ik die aan!

net daarna heb ik hem doorgeknipt omdat die fase afgelopen was en ik weer verder moest…ik maakte op de zelfde manier als de bovenste mala en deze mala op foto 1

maar !!!

toen kwam er iets in mijn leven, heftigs en heel emotioneel waardoor ik zomaar vertrok naar zee en meteen in een paar dagen stevige wind terecht kwam – zandstralen – was er niks tegen, zulke krachtige wind op een prachtig strand met mooie gesprekken.

ik weet dat het weer me steeds weer beïnvloed en de maanstanden – nieuwe maan – geven me nu steeds meer invloed – maak daarbij het vele buiten zijn en wat meer ‘rust’ te hebben maakte dat ik meer en dichter bij mezelf kon zijn…

er gebeurde iets bijzonders…

tijdens het rijden naar ginder – ja auto rijden hé – voelde ik dat de mala mij geen aardende energie gaf, ik kreeg beelden over dat wat er ging gebeuren tijdens het naar ginder rijden…de eerste beelden zijn flitsen, maar het werden er meer en ik bleef er al eens bij stil staan – ze voelde als een hele heldere dagdroom – ik keek naar mijn mala voelde het onbewust maar geloofde het nog niet…

we kwamen aan ik in legde hem even weg, op een centrale plaats in het appartement aan zee.

ik keek ernaar, maar droeg hem niet.

ik nam hem vast, prulde wat met mijn nieuwe mala en sleurde hem mee als ik op blote voeten rondliep of aan mijn stoel zat te eten of te schrijven…ik nam hem ook mee als ik ging slapen naast mijn hoofdkussen – nee er niet onder – en toen begonnen de hele helderziende dromen – wouw – de parels die er in zaten die hadden mijn energie al van de aardse vorige mala dus die versterkte alleen maar de werking van de nieuwe parels die ik blind had gekozen.

de cyclus van heldere dromen begon een maand geleden… ik ben me heel bewust van mijn dromen door mijn trainingen in de Jungiaanse diepte psychologie, ik wist meteen – hola pola 😜😘– dat heeft zijn voor en zijn nadelen ! ! !

– maar nu met deze mala kreeg ik niet alleen hele heldere dromen, maar ook dagdromen en ik begon meer in te zetten tijdens het dromen en met mijn mala in mijn hand…ik heb antwoorden gekregen, hele heldere antwoorden en ook hele heldere beelden van daar waar …. puntje puntje puntje…

🤔

ik dacht het is toeval!- DEES IS NIET MOGELIJK 😳

weet je wat – dacht ik – laat ik het eens testen 🤔

– noot – dit is niet voor beginnelingen – je moet echt goed weten waar je mee bezig bent als je hiervan bewust bent – als je hiervan niet bewust bent kan je in een dissociatie – terecht komen!

ik testte mijn mala door hem te dragen deze keer en goed in mijn dagboek op te schrijven als ik iets voelde, zag en hoorde. ik schreef mijn dromen op en deed dit met de mala aan en onder mijn hoofdkussen als ik ‘sliep’ en zonder mijn mala te dragen maar wel ergens centraal te leggen en niet onder mijn hoofdkussen te leggen als ik sliep…mijn dagboek als toezichthouder

Noot – ja ik weet hoe je dat in je dagboek moet schrijven en welke reflectie je kan maken door in je dagboek altijd het zelfde protocol te beschrijven.

ik deed dit tot ik voelde dat – het genoeg was geweest – en me heel erg aangetrokken voelde door de ‘overgebleven’ parels van mijn eerdere aardse aardende mala die ik stuk had geknipt voor ik naar de zee vertrok.

op een avond moest ik gewoon beginnen aan mijn mala die ik nu draag.

ik begon met de parels die me weer in ‘evenwicht’ gingen brengen. het rare is, ik knoopte er 2 belletjes in in mijn allernieuwste mala en als hij klaar was heb ik hem niet meer af gedaan!

nu gebruik ik al even mijn allernieuwste mala en doe weer alles wat ik met de mala op de foto doe en schrijf net het zelfde op in mijn dagboek…

er is iets vreemds zei ik tegen mijn healer…

ik zei “ik heb voor mij een mala gemaakt die ik in mijn werk dat ik ga doen heel sterk ga gebruiken, die mala is mijn gids bij mijn toekomstig werk! MAAR ik ben er nu nog niet klaar voor!😳 zei ik tegen haar!

ze lachte en vroeg me waarom ik dat zei dat ik nog niet klaar was voor een mala die ik zelf heb gemaakt na een healing sessie van bij haar?! 🤔😳

ik vertelde dat het ongeveer 3 à 4 maanden duurt dan ik gewoon kan geraken aan mijn mala’s die ik voor mezelf maak, & dat ik zonder ik het wist weer zo ééntje heb gemaakt.

Nu zei ik is het voor me nog heel belangrijk dat ik heel goed weet hoe ik mezelf zeer goed moet aarde en vandaaruit heel stevig in mijn schoenen moet staan om in de toekomst in mijn nieuwe hogere energie te kunnen werken en op aarde te doen wat ik te doen heb.

MAAR zei ik – ik heb wel mogen zien wat dat werk juist is! en zelfs hoe ik het ga doen!

– ze keek me aan, we stonden voor haar poort van haar oprit. we lachte dat – het de tijd van het jaar was om in de hogere energie te ‘zitten’ – de lente en de herfst – bij wind – koude – en warmte – en dat ‘landen’ met inzichten en antwoorden soms wel moeilijk was –

…- ja dàt zijn de gesprekken die erbij horen, maar alleen maar onder gelijk gestemde zielen…🥰 en ja, we spraken af dat ik me nog intenser ging bezig houden met aarden – ik als boogschutter boogschutter 🤔😂😇😇– en dat dan de volgende fase wel mocht komen…en die gaat er komen!

ik heb me ingeschreven voor een training Tarot ik heb me ingeschreven om Nei therapeut te worden & ik ga de acces bars volgen bij Danielle!

en dat allemaal om deze cirkel rond te maken!

yes yes yes!🥰😍

dàt is dus wat een mala je kan laten zien, helemaal buiten je verstand om!

foto 1 is de befaamde mala, foto 3 en 4 mijn mala die ik nu elke dag draag, foto 2mijn hele aardende mala van het prille begin,

heb je vragen over deze blog?

stel ze gerust!

Ka Sry Fancy

Ka Sry zag en wist dat het goed was.


Ik zag in een prachtig winkeltje in Damme prachtige glasparels van Tibet.
Ik zag prachtige houten parels van een bijzondere houtsoort
Ik zag mooie gebloemde parels van kunststof.
Ik zag prachtige zomerkleuren in een virtuele modeshow
&
dacht;
laat ik ook dàt doen!
Fancy Ka Sry – samen met edelstenen of net niet…

Op supermaan in boogschutter 26 mei 2021 begin ik eraan voor vrouwen, mannen en iedereen die zich een Ka Sry juweel cadeau wenst te doen.

Ka Sry krijgt een verlengde omdat het zo fijn is om met kralen en edelstenen parels bezig te zijn…

Wie zijn ze?! Dé Ka Sry mala dragers?

Laat ik meteen met de deur in huis vallen.

Dé Ka Sry maladragers hebben iets gemeen, namelijk;

 • zijn meestal hoger gevoelig
 • voelen veel en van alles maar zijn zich er niet van BEWUST in hun gevoel –
 • zijn meestal vrouwen en mannen die zeer gevoelig zijn maar nog niet helemaal goed weten hoe dat GEVOEL nu echt te gebruiken
 • zijn meestal opzoek naar een talisman, een mala of een talisman die altijd bij hen is – om een soort van vertrouwen te hebben – door de dag.
 • zijn heel dikwijls mensen die met grote levensvragen bezig zijn
 • die zeker de intentie hebben om te voelen welke trilling dat de stenen en de kleuren voor hen betekend
 • zijn altijd mensen die opzoek zijn naar het diepste van hun leven vanuit hun hart en ziel
 • hebben het meestal lastig met de ratrace en het rationele van de maatschappij
 • zijn zeker opzoek naar verbinding, verbondenheid en universele informatie.
 • …..

Dàt is na een jaar mala’s maken voor vrouwen, kinderen, tieners en mannen echt een verhaal dat steeds terug komt in de intake gesprekken.

Allemaal hebben ze een rugzakje waar de mala’s en andere juweeltjes bij ondersteunen!

Ik maak mala’s – vooral de mala’s dan – voor mensen die echt hoger gevoelig zijn – .

Dàt is de basis van een Ka Sry mala en ander juweel.

Ik maak ook mala’s voor mensen die hoger hoger bewust en gevoelig zijn – ja ja! – Deze mala’s zijn voor professionele trainers, healers en of gezondheidswerkers die een extra dimensie mee krijgen.

Ik heb al tegen mensen gezegd dat ik geen mala voor hen kan maken. Ja je leest het goed! Ik heb al tegen mensen gezegd dat ik voor hen geen mala kon maken!

Mijn kennis en natuurlijke energie is niet voor iedereen geschikt die een mala wenst.

Dààr maak ik het verschil als mala maker.

Ik zie een mala als een zuiver energetische healers ondersteuner. Bij Ka Sry is een mala geen – ik wil het ook hebben – stuk.

Wel;

ik ben trots op mijn Ka Sry mala pronkstuk, want het ondersteund me en het past perfect bij mij!

Dàt is wat een mala is bij Ka Sry voor de dragers die het willen dragen!

Wat het met je doet? Dàt heb jezelf helemaal in de hand.

Wat zeker is, een Ka Sry mala is een coach en een coaching verhaal op zichzelf.

Blog 27/02/ 2021 volle maan – sneeuwmaan – huiszuivering –

https://www.facebook.com/KaSrymalamakerij/videos/752774235659778
https://www.facebook.com/KaSrymalamakerij/videos/3678103952306265

Samenvatting;

 • een huis zuiveren dat doe je als je de energetische eigenheid en inwonende entiteiten de boodschap wil geven dat 1 – je je eigen energie meer plaats wil geven 2 – een nieuwe schoonmaak wil houden 3 – de entiteiten wil laten overgaan naar de plaats waar ze passen.
 • het materiaal dat je daarvoor nodig hebt kan je in het eerste zuiveringsset van Ka Sry bekomen.
 • mijn beleving van het huurhuis zuiveren was intens, verbonden en heeft 5 uren in beslag genomen.

Zuiveren van een huis is belangrijk om met de lente schoonmaak mee te nemen. Wees je bewust van je aarding, je intentie, je mantra, je wensen en zeker je eigen energetische kwaliteiten en energie(ën) die je gebruikt voor – tijdens en na de zuivering.

Het zuiveren zelf is heel persoonlijk. Je kan er een helend ritueel aan vast hangen en op langere termijn opnemen in je huis, je buitenhuis en zeker met jezelf aan de slag gaan.

Belangrijk, vergeet je zelf achteraf niet ‘te zuiveren’…

foto PX

Lente – Zomer collectie armbanden

De lente en de zomer nu al vieren?
Het kan met deze prachtige en unieke verstelbare armbanden!

Shamballa armbanden geknoopt met edelstenen en halfedelstenen parels van 8mm – 6mm en 4mm.

Meer info via mijn foto album via facebook https://www.facebook.com/media/set/?vanity=KaSrymalamakerij&set=a.242223827377884

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=KaSrymalamakerij&set=a.242223827377884