Persoonlijke toekomst

Wist je dat een mala een heel persoonlijke meditatief juweel is?

Ik heb veel dragers en gebruikers die geen foto publiceren over hun mala.

Mijn vriendin wel, met veel plezier – dankjewel Peggy 🥰 – Hier zie je dus de laatste mala die ik maakte voor mijn vakantie.

Vandaag ga ik opnieuw een mala maken voor mezelf, een herinneringsmala van een vakantiebeeld een natuurbeleving – de zeemist – die ik heel graag mee neem in de toekomst.

Wat is de toekomst van Ka Sry?- me meer toeleggen op edelstenen in mala’s maar ook in de edelstenen therapie en sterker verankeren in mijn mediamiek werk.- schrijven en uitgeven van boeklets over mala’s en lifestyle.

Opleidingen die ik ga volgen;

– tarot – dan het ik een jaar opleiding tarot achter de rug.

– gnosis opleiding in de mystiek van – de meester in jezelf – in Heerlen

– acces bars trainingen bij mijn vriendin Danielle

voor 2022 een – training

 • astrologie
 • krachtdieren
 • vervolmaking tarot – krachtdieren in de tarot –
  • maar nu, even wachten op mijn parels!
  • maak er een fijne dag van vandaag!
  • fijn weekend gewenst!

schrijven op vakantie – boeklet over mala’s

Middelkerke – Westende juli 2021

zomaar uit het ‘niets’ beginnen op te schrijven wat ik al weet over mala’s uit de losse pols.

deze foto is getrokken op het moment dat ik mijn eerste boek van mijn studie over de Grote Arcana tarot kaarten aan het afronden ben. – hier gaat het over de relatie met chakra’s, oude wijsheid vanuit het oude Egypte en daarbij dacht ik meteen aan mijn mala’s.

deze foto is getrokken op het klein terrasje achteraan ons eerste verdieping appartement vlak bij de zeedijk in Westende – Middelkerke- de zandkorel – in de zwaluwenstraat…

vlak erna ben ik naar de delhaize gegaan om het laatste schrijfschrift te kopen en erin te gaan schrijven over mala’s en alles wat er mee te maken heeft.

mijn man en zoon zeiden in koor, wat ben je allemaal aan het schrijven mama, je schrijft en blijft schrijven !!!

ja het is niet de eerste keer dat ik schrijf!

na 4 cursussen in de intuïtie en het mediamieke al te hebben geschreven weet ik al wel wat over hoe ik iets moet opschrijven.

wat wel leuk is, ik schrijf eerst met de hand gewoon wat er in me opkomt en laat dit even zo tot die fase af is en dan nog wat onderzoekswerk met boeken om het te fine tunen en dan de fouten er uit laten halen en dan zelf eerst uitgeven!

deze week rond ik de eerste fase van mijn studie over tarot ‘af’.

De Grote Arcana tarot kaarten zijn de eerste fase – en meteen ook de belangrijkste tarot kaarten, de kaarten noemen in vaktermen – de weg van de held -, waarin je als kaartlegger toch wel weer door een pittig proces bent gegaan van diepere lagen van je bewustwording, voor je werkelijk de kaarten kan lezen voor een andere.

Dàt omvat alles!

Nu ben ik toch al heel wat jaren (vanaf 2007) actief in de psychische gezondheid en educatie in praktijk en als ervaringsdeskundige en als – door ervaring leren in de Jungiaanse leer – psychologie van C.G Jung – , dat ik net deze fase – de tarot – echt een grote meerwaarde vind in mijn hele pakket.

Het vervolg dit jaar is de Kleine Arcana. Dit is het vervolg van – de weg van de held – . Deze reeks kaarten gaat je laten zien met welke middelen je de weg van de held kan aangenamer maken en met welke middelen je dit eventueel zou kunnen doen. In het kort gezegd.

Dat gaat allemaal in mijn boekletje over mala’s komen!

Maar niet in de vorm zoals ik het heb bestudeerd, maar wel aangeraakt omdat alles met elkaar verbonden is.

Een mala is een middel om je onbewust, bewuster te maken van uw eigen weg van de held, in schoonheid.

Tarot is een middel om werkelijk te zien wat uw weg van de held is NU en een advies voor de toekomst.

Innerlijk bewustZIJNs processen zijn altijd een middel om je eigen intuïtief vermogen te versterken.

Symbolen taal is de taal van de intuïtie.

Dàt alles ga je binnen x aantal maanden kunnen lezen in mijn boekletje over mala’s.

Wil je het schrijf proces volgen?

schrijf je dan in bij het icoontje op deze website – volgen – ze = wp – vragen wel je mailadres zodat je alle nieuws in je mailbox krijgt.

of je kan je ook volgen via mijn fb pagina https://www.facebook.com/KaSryMala

Mala’s spreken.

Gisteren ging deze mala naar zijn eigenaar.

De mala zelf had de eigenaar besteld…

Ja zo gaat dat soms.

Dàt is nooit toeval!

Trouwens toeval bestaat niet…Dàt is altijd universele energetische energie en akasha kronikonische overdracht.

De alles omvattende wijsheid kennen we allemaal!

ALLEMAAL

het is aan ons aardse leven om daar achter te komen.

Wel het is allemaal zeer simpel, ken je eigen symbolen taal! Maar eerlijk, toen ik deze mala aan het maken was – de laatste in de chakra reeks gaf ik mijn handen – bewust – over aan een gestuurde en pratende en ruikende energie, het werden meer energieën van mensen die hier dichtbij mij rondlopen en zeer dierbaar zijn in mijn hart en mensen die hier niet meer rondlopen en ik al mocht leren kennen!

Wel de mala heb ik zelf gemaakt maar ook niet…Dàt ben ik ook als mala maker, een vertaler van beeld, trilling en kleur. Dàt is deze mala ten top.

Hij heeft lang in mijn atelier gehangen, telkens weer vroeg ik hem dat wat ik nodig had. De tijd speelde een grote rol hierin, vooral de aardse tijd om de spirituele groei die snel gaat bij de personen te laten groeien en weer tot rust te laten komen, bij mij in beeld te brengen.

Gisteren was het volle maan, de mala sprak al een week tegen me, ik voelde dat de tijd rijp was. Ik ging hem brengen.

“Esther!Had je deze een week geleden gebracht was ik hier nog niet aan toe geweest”

Kijk dat is het verhaal van een mala.

Wanneer je bewust bent van je eigenste innerlijke wijsheid, je kan je eigen intuïtie goed inzetten en ik kén mijn mediamieke eigenheid zeer goed en weet ze ook gericht te gebruiken, dan krijg je zo een mala.

Deze mala heeft mij ook iets gebracht.

Ik mag mijn moeder, mijn moederlijke zorg en liefde ook voor mezelf gebruiken én inzetten.

&

Vooral, door deze mala ben ik aan het boeklet over mala’s begonnen!

Nu deze bij het gezin is waarvoor het gemaakt is is de start gegeven om de bal aan het rollen te brengen.

De volgende mala, met de zelfde parels is ook verkocht!

Vriendinnen die verbonden willen zijn door mijn mala’s, hoe schoon kan het leven zijn !!!!!

Dubbele chakra mala met scarabee @esthercuyvers
Basis en sacrale chakra mala met zelfde chakrareeksparels @esthercuyvers

Rouwen en mala’s

Vandaag is het Nationale rouwdag.

Ja ook wij zaten aan zee te kijken naar de onwaarschijnlijke kracht van het water.

Mens en dier is stevig ‘onder water’ gezet.

Spiritueel heeft water een zeer grote betekenis…
Het is één van de 5 natuurelementen die heel belangrijk zijn in ons leven.

Te veel is universeel gezien altijd een ‘teken’ …

Wat dat is is zowel wetenschappelijk als spiritueel te verklaren.

Eén ding is wal zeker – het Rode kruis – mag de mensen weer een stukje dichter bij elkaar brengen – wat zorgt dat er mee universele liefde kan ontstaan en dat we weer wat meer open gaan staan voor de buren in alle opzichten.

Dus vandaag draag ik een paar mala’s;
– 1 om opnieuw vorm aan te nemen en actie om te zetten in echt DOEN = storten en toch eens kijken wat we kunnen doen met onze handen…
2 – om ons universeel hart weer te openen omdat liefde en hoop toch een sterk universeel gegeven is.
3 – universele hulp vragen door het derde oog open te stellen om alle hulp te sturen naar die die het nodig hebben…

Dus vandaag een dag van bezinning en meditatie…

Vermindering van sociale media bij Ka Sry

Ja ik durf het!

mezelf minder bloot te geven op sociale media.

eerlijk gezegd, wie een mala van me wil kopen, die gaat me zeker vinden.

ik heb maar 1 kanaal op het moment en dat is https://www.facebook.com/KaSryMala/ op fb

en op instagram https://www.instagram.com/kasrymalamagie/

en waarom doe ik dit?

wel heel éénvoudig;

 • ik studeer weer voor tarot legger
 • ik studeer weer voor Nei therapeut te worden
 • ik ga weer schrijven want dat is heel belangrijk in mijn leven.

dus jawel veel minder sociale media voor mij!

en het voelt echt super goed!

wanneer het mag gaan er zeker beurzen komen waar Ka Sry te vinden is, maar dit jaar zeer beperkt.

ALLEEN IN MIJN ATELIER KAN JE MALA’S KOMEN BESPREKEN EN KIEZEN!

maak zeker een afspraak via 0494/17.17.93 via een WhatsApp berichtje.

tot ziens!

Mala trajecten in 5 stappen.

Vanaf september gaan we hier ons uitsluitend toeleggen op mala’s.

ALLEEN mala’s!

ALLEEN mala’s voor vrouwen en meisjes

ALLEEN talismannen voor de mannen en jongens

Armbandjes kunnen wel als je ze vraagt om bij de mala te dragen.

Voor andere kleinere juweeltjes zonder edelstenen kan je bij Ka Sry Fancy terecht – zie webshop – https://www.kasryfancy.be/

Ik ga me als professioneel coach en healer meer toeleggen op mala’s op maat om zo directer te kunnen werken met edelstenen en energieën.

Zo kan ik gerichter ‘coachen’ met mala’s.- een mala traject verloopt in 5 fasen

 • 1) kennismaking van een half uur GRATIS
 • 2) het verhaal van u voor de mala/coaching
 • 3) kleuren ‘tarot’ en intuïtie sessie
 • 4) het maken van de mala met optie van een channeling op de edelstenen
 • 5) het overhandigen van een mala met als optie een tarot sessie op de mala.

Wat heb je dan?

Na de 5 fases heb je een mala die op 3 punten u gaat ondersteunen; – waar je zowel op 1 fysiek vlak als – op 2 mentaal vlak energetische ondersteuning hebt – & 3 die uitwerkt op lange termijn – naar de toekomst toe.

Opties zijn

 • 1) symbolen sessie/coaching – ter waarde van 45€/uur
 • 2) kleuren/edelsteen tarot sessie/coaching – ter waarde van 58€/uur en half
 • 3) tarot sessie 45€/uur4) algemene coaching sessie met behulp van edelstenen en symbolen.

Vanaf 1 oktober 2021 ga ik mijn handelsnummer hebben en kan ik na mijn vakantie ook facturen maken voor wie dit wenst.

Trekt het je aan om een hele bijzondere mala te hebben van Ka Sry mala’s?

Mail me dan op dit mailadres esthercuyvers1@outlook.be

Chakra mala uit Ka Sry collectie

https://www.facebook.com/media/set?vanity=KaSrymalamakerij&set=a.305418114391788

Een Ka Sry mala is een coachingstraject.

Zo moet je een Ka Sry mala zien. Belangrijk is je intentie om een mala van Ka Sry te kopen.

Een collectie chakra mala is ook een coachingtraject. Heel bewust processen door de steenkeuze.

We hebben chakra mala’s voor beginners – gevorderde – professionele.

Light Body

Light Body

Als mala maker ben ik zeer vertrouwd met Light Body.

Ik ga daarvoor naar mijn healer, Herminne.

Ik ga daar al even op aanraden van mijn vriendin Peggy…

Wat we daar doen?

Energetisch helen.

op alle vlak, in meditatie, in transformerende processen in transcendentie en transcendente beelden taal …

Dus ja, als vrouw als mama, als coach/malamaker doe ik dit op heel regelmatige basis.

Dat is leven en het leven beleven natuurlijk!

Tieners, wat zijn ze bijzonder.

tieners,

wat zijn ze bijzonder!

ik werk niet standaard met jonge tieners, als ik jonge tieners bij me in de praktijk krijg dan zijn ze meestal opzoek naar – hoe komt het dat ik zoveel aanvoel? – & ik heb ook autisme of een vermoeden van autisme…

ja dat is iets anders werken als bij tieners op de vooravond van hun jongvolwassen leeftijd.

bij tieners die jongvolwassen stap gaan zetten werk ik vooral op het energetische en werk ik vooral op spycho – educatie, met beelden, kleuren en bewustwording – het AH JA – stimuleren.

&

ik stuur ze meestal door naar http://www.homeopathiehechtel.be/…/46/Dr-Cecile-Drossart/

gewoon omdat hier ook het lichaam in beeld heel sterk is.

daar heb ik veel aandacht voor en Cécile is een pracht arts die heel goed bij mijn proces past.

ook als ik in het najaar NEI therapie ga bijvolgen en dat ik in 2022 mijn diploma in handen ga hebben als NEI therapeut.

dus bij deze even meegeven – ja lichaamsbewustwording – is super belangrijk om de hele holistische balans goed gewaar te worden en door ervaring en ondersteuning gegrond te kunnen maken.

bij deze – als het gepast is ga je van mij naar Cecile – en terug 😍

Een prachtige jonge dame met een Ka sry mala om zelfvertrouwen te stimuleren .

Edelstenen opstellingen

ik kom juist van de revalidatie arts ziekenhuis in Mol.

beide voeten zijn nog niet genezen van de vallen 🤪

rechterkant is al 2.5jaar geleden en linker voet is bijna een jaar geleden.

na 9 maanden kiné kunnen we wel zeggen dat we serieus vooruit zijn gegaan, zowel de heup van het compenseren tijdens het stappen is goed genezen maar nog niet genezen als mijn linker enkel is goed genezen maar dus nu nog niet helemaal genezen.

het is ook maar 3 weken dat ik volledig pijnloos ben!😍🥰😘

energetisch en psychologisch is er heel veel werk verzet!

heel veel werk verzet!

ik weet dat ik voel dat en niet alleen in mijn lichaam, op veel vlakken ook in mijn energievelden die in mijn aura zich bevinden.er komt meer en meer licht en vreugde!

toch snak ik nog naar – open tijd – open ruimte en vrijheid – . mijn boogschutters kant komt net vandaag serieus in actie en gaat zelfs even de ‘punker’ uithangen bij de aanblik op de komende lange weken voor de vakantie….nog 4 weken !!!!

4 weken aan één sluitend school en verplichtingen.

dit is niet wat ik graag zag gebeuren, ik wil vrijheid en niets anders – de punker – is heel duidelijk! meteen realiseer ik me dat binnen in mij een meisje zit, een klein meisje dat zich eigenlijk heel graag weer gaat terug trekken onder haar dekentje in haar zelfgemaakt tentje van dekentjes. warm veilig en onzichtbaar…warm veilig en onzichtbaar!

warm veilig en onzichtbaar!

ohla wacht is efkes!😎

het is gek die twee die heel dikwijls mee gaan spelen als er een drempel overgestapt gaat worden.

een drempel van zichtbaarheid, van ja ook – kwetsbaarheid – de punker wil zijn harnas aandoen en gaan strijden voor vrijheid met liefst nog zijn langer corona kapsel in alle chakrakleuren omhoog gezet met eiwit en stevige stinkende gel

&

net daar achter een klein meisje dat zelf een tentje maakt een dekentje gaat halen een zacht kussen erbij neemt en het liefst in dat klein tentje ergens onzichtbaar in een hoekje wil wegkruipen in haar eigen wereldje…

het kind onder moeder vleugels, de punker in volle zoektocht naar zichzelf, de boogschutter half paard half man met boog, pijl gericht op de sterren en ik met beide enkels die nog in – genezing zijn –

ik stapte in de auto en dacht, dit gaat een ingewikkelde opstelling worden!

– de punker- het klein meisje- de zelfzorg verpleegster- de boogschutter hoe gaan we die laten communiceren met elkaar?

ik dacht aan de kleuren die ik voel- punker – alle kleuren 🤩– vooral grasgroen- het meisje – zacht geel en roos- boogschutter – vuur rood en heldere vlammen van geel en bruin- de verpleegster – wit

ik voelde na en dacht aan de elementen waarmee ik speelde- de punker – met de zwaard – lucht- het meisje – met de beker – water – boogschutter met de staaf – vuur – de verpleegster – met het pentagram – pentakel – aarde

de edelstenen die ik gewoon ga nemen bij;- de punker – regenboog obsidiaan- het meisje – cirtien- boogschutter – rode jaspis – carneool – verpleegster – regenboogmaansteen met de tarot kaart van de keizer vandaag…kijk dan heb je een opstelling om u tegen te zeggen!

en kijk, dan is het resultaat duidelijk!- mijn boogschutter is mijn basis- de punker mag wat meer communiceren maar hoeft niet alle ballen in de lucht te houden- het kleine meisje mag haar creativiteit en haar zon laten schijnen, het mag mooi geel blinkend zijn – mijn verpleegster mag alle kleuren helen met de innerlijke wijsheid van alle kleuren in alle zuiverheid, waarheid en eerlijkheid…

wie is de keizer in mezelf?

dàt is de vraag van de dag!

hahahahaha…

kijk dit is een sessie die je bij mij kan aanvragen bij een gebeurtenis zo een sessie duurt zeker een halve dag à een hele dag, maar dan heb je heel veel in je zak zitten waaruit je kan putten…

Een Ka Sry mala staat voor…

Zeg Esther, wanneer laat je nog eens nieuw werk zien?

Ja idd wanneer laat ik nog eens nieuw werk zien?

Mijn atelier is bijna helemaal klaar – nu komen daar de glasgordijnen bij waar ik niemand voor kan vinden om die korter te maken – dus we gaan dat ook nog zelf doen! Dàt vraagt tijd veel tijd! Maandag komen de eerste ‘klanten’ op coaching, dat is de preview van mijn praktijk!&wouw Esther echt – kost een mala bij je zoveel?! – ja idd!

De ‘mala’s’ die je ziet via allerhande websites KAN JE NIET VERGELIJKEN MET DIE VAN MIJ !Waarom?

1 – ik gebruik kwaliteitsstenen die ik bestel en ga halen bij mijn eigen edelstenen winkeltje en dus dubbel gekeurd zijn

2 – er zit GRATIS een gesprek bij ter waarde van 25 à 50 euro/uur

3 – alles is door mijn handen gegaan en volledig handgeknoopt en zeer bewust gekozen door de kennis van de chakra en spirituele kleuren – dat heeft een kennis waarde en is op maat van u gecombineerd.

4 – aan een mala – op maat – is minstens 3 à 4 uur werk. Het voelwerk is ook werk – voelwerk is healerswerk – die techniek moet je ook leren en beheersen dus daar staat ook een prijs tegenover.

5 – je mala is opgeladen, hij leeft en geeft je veel!

Een mala van Ka Sry staat voor;

1 – een juweel

2 – een fysieke ondersteuner en een mentale ondersteuner – zeer bewust ingezet door kennis en ervaring –

3 – edelstenen van 6 – 8 – 12 – 14 – millimeter

4 – de tassel is van kwaliteitsdraad – kan tegen water en het veelvuldig dragen – en eveneens zelfgemaakt

5 – is een langdurige coaching met een bijzondere intentie en affirmatie.

Dàt is een Ka Sry mala! Wanneer je een mala kiest bij KA SRY heb je een mala die leeft!

Leeft en je energie geeft op meerdere spirituele dimensies.

Dàt is niet te vergelijken met een mala die je gewoon even online besteld…